apteka centrum zdrowia świnoujście

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Malwina1988

apteka centrum zdrowia świnoujście

Post autor: Malwina1988 »

Cześć wszystkim! :D Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie apteki w centrum zdrowia w Świnoujściu. Ostatnio zauważyłam, że moje zdrowie wymaga większej uwagi i zaczęłam regularnie odwiedzać lekarzy. Niestety, często zdarza się, że muszę odbierać recepty na różnego rodzaju leki w aptece w centrum zdrowia. Niestety, nie zawsze jest to dla mnie wygodne, ponieważ pracuję w godzinach, kiedy apteka jest już zamknięta. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu apteki, która jest otwarta w dogodnych dla mnie godzinach. Chciałabym również dowiedzieć się, czy w aptece w centrum zdrowia w Świnoujściu można odbierać leki na receptę z innych placówek medycznych. Jest to dla mnie ważne, ponieważ czasami muszę korzystać z usług specjalistów spoza miasta. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i porady, które pomogą mi w lepszym dbaniu o moje zdrowie. Dziękuję z góry za pomoc!