apteka centrum zdrowia świnoujście
Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
-
Malwina1988
apteka centrum zdrowia świnoujście
Post autor: Malwina1988 »
Cześć wszystkim!
Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie apteki w centrum zdrowia w Świnoujściu. Ostatnio zauważyłam, że moje zdrowie wymaga większej uwagi i zaczęłam regularnie odwiedzać lekarzy. Niestety, często zdarza się, że muszę odbierać recepty na różnego rodzaju leki w aptece w centrum zdrowia. Niestety, nie zawsze jest to dla mnie wygodne, ponieważ pracuję w godzinach, kiedy apteka jest już zamknięta. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu apteki, która jest otwarta w dogodnych dla mnie godzinach. Chciałabym również dowiedzieć się, czy w aptece w centrum zdrowia w Świnoujściu można odbierać leki na receptę z innych placówek medycznych. Jest to dla mnie ważne, ponieważ czasami muszę korzystać z usług specjalistów spoza miasta. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i porady, które pomogą mi w lepszym dbaniu o moje zdrowie. Dziękuję z góry za pomoc!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Fitness i sport
- ↳ Informacje, newsy i ciekawostki
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Odchudzanie
- ↳ Ogólnie o zdrowiu
- ↳ Przepisy kulinarne
- ↳ Suplementy diety
- ↳ Uroda
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowe odżywianie