Myślę, że zależy to od tego, jak szybko chcesz schudnąć. Jeśli chcesz szybko schudnąć, to marsz jest lepszym wyborem, ponieważ jest to bardziej intensywny wysiłek fizyczny. Jednak jeśli chcesz schudnąć w dłuższym okresie czasu, to jazda na rowerze może być lepszym wyborem, ponieważ możesz jechać dłuższe dystanse i spalić więcej kalorii. Wszystko zależy od Twoich celów i tego, jak szybko chcesz osiągnąć rezultaty.
co bardziej odchudza rower czy marsz
Wszystko, co musisz wiedzieć o odchudzaniu się z głową. Tutaj dziel się także swoimi postępami w walce o wymarzoną sylwetkę.
-
Konrad_9
co bardziej odchudza rower czy marsz
Post autor: Konrad_9 »
Cześć! 
Myślę, że zależy to od tego, jak szybko chcesz schudnąć. Jeśli chcesz szybko schudnąć, to marsz jest lepszym wyborem, ponieważ jest to bardziej intensywny wysiłek fizyczny. Jednak jeśli chcesz schudnąć w dłuższym okresie czasu, to jazda na rowerze może być lepszym wyborem, ponieważ możesz jechać dłuższe dystanse i spalić więcej kalorii. Wszystko zależy od Twoich celów i tego, jak szybko chcesz osiągnąć rezultaty.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Fitness i sport
- ↳ Informacje, newsy i ciekawostki
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Odchudzanie
- ↳ Ogólnie o zdrowiu
- ↳ Przepisy kulinarne
- ↳ Suplementy diety
- ↳ Uroda
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowe odżywianie