Salony piękności
Kącik urodowy dla chcących porozmawiać na temat kosmetyków, zabiegów, pielęgnacji całego ciała. Zajrzyj tu, jeśli szukasz porad kosmetycznych.
-
Hanutka
Salony piękności
Post autor: Hanutka »
Jak często odwiedzacie salony piękności? Niedługo otwieram takie miejsce w moim miasteczku, wiem, że sporo kobietek czeka na takie miejsce, bo brakuje u nas salonu kosmetycznego z prawdziwego zdarzenia. Wprowadzamy do oferty sporo nowoczesnych zabiegów, będziemy pracować na dobrej jakości kosmetykach z https://amashop.pl Myślę, że uda mi się stworzyć takie miejsce "z duszą".
-
Katarzynka
Re: Salony piękności
Post autor: Katarzynka »
Ja jestem dość częstym gościem w salonie piękności w mojej rodzinnej miejscowości - Wrocławiu. Korzystam z usług salonu kosmetycznego White Magic Clinic: https://whitemagicclinic.pl/. Uważam, że jest to jeden z najlepszych salonów w okolicy, głównie przez to, że właśnie dbają o stosowane preparaty (są zdecydowanie najwyższej jakości), o higienę, o dezynfekcję. Wszyscy pracownicy są szczerze uśmiechnięci i chętnie do pracy. To przekłada się na efekty i miłą atmosferę. Także Hanutka - zgadzam się z Tobą. Kosmetyki to jedna z najważniejszych rzeczy w salonie piękności 
-
Robert5
Post autor: Robert5 »
Cześć! Myślę o wypróbowaniu opalania natryskowego, zwłaszcza teraz, gdy dni są coraz krótsze. Słyszałam wiele dobrego o marce Fake Bake https://monikatomczuk.pl/zabiegi/opalan ... fake-bake/ – podobno efekt jest bardzo naturalny, bez smug czy nierówności. Czy ktoś z Was korzystał z tej metody? Jak długo utrzymuje się opalenizna i jak wygląda sam proces aplikacji? Chcę wyglądać promiennie, ale boję się, żeby efekt nie był zbyt sztuczny.
-
chacman14
Post autor: chacman14 »
Polecany i sprawdzony salon piękności to salon kosmetyczny warszawa tam można wykonać wiele zabiegów które pozwolą poprawić kondycję skóry. To szerokie usługi z zakresu kosmetologii estetycznej z wykorzystaniem najnowszych technologii.
-
leonka
Post autor: leonka »
sama mam własny gabinet medycyny estetycznej, dużą popularnością cieszą się zabiegi z botoksem, ten kupuję w DOZie, ceny mają bardzo korzystne a mi się każda oszczędność przyda
-
meva
Post autor: meva »
Ja całkiem niedawno odkryłam, że mają botoks w DOZ i póki co jestem naprawdę zadowolona. Zamawiałam od nich już dwa razy i bardzo szybko zamówienie zrealizowali. Zamawiałam online z odbiorem w aptece stacjonarnej.
-
Miłka
Post autor: Miłka »
Ja też mogę polecić DOZ na zakup botoksu, jest w naprawdę dobrej cenie a apteki są dobrze zaopatrzone, co dla mnie też jest ważne, bo nie czekam długo na realizację zamówienia, kiedy potrzebuję na już.
samsung avila ekran dotykowy
samsung avila ekran dotykowy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Fitness i sport
- ↳ Informacje, newsy i ciekawostki
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Odchudzanie
- ↳ Ogólnie o zdrowiu
- ↳ Przepisy kulinarne
- ↳ Suplementy diety
- ↳ Uroda