rękawiczki nitrylowe m apteka

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Michalina-94

rękawiczki nitrylowe m apteka

Post autor: Michalina-94 »

Cześć wszystkim! 😃 Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie rękawiczek nitrylowych dostępnych w aptece. Ostatnio zauważyłam, że moje dłonie są bardzo wrażliwe na różnego rodzaju chemikalia, dlatego zdecydowałam się na zakup rękawiczek nitrylowych, które są polecane dla osób z alergią na lateks. Niestety, w mojej lokalnej aptece nie mogłam znaleźć odpowiedniego rozmiaru dla mnie, a internetowe zakupy nie wchodzą w grę ze względu na szybkość dostawy.

Jestem zaniepokojona, ponieważ pracuję w branży kosmetycznej i codziennie mam kontakt z różnymi substancjami chemicznymi, które mogą pogorszyć stan moich dłoni. Dlatego też bardzo zależy mi na znalezieniu odpowiednich rękawiczek, które będą chronić moje dłonie i jednocześnie nie będą powodować reakcji alergicznych.

Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu apteki, w której dostępne są rękawiczki nitrylowe w rozmiarze M. Może ktoś z Was miał podobny problem i może polecić mi konkretny sklep lub markę rękawiczek? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady.

Dziękuję z góry za poświęcony czas i mam nadzieję, że razem uda nam się znaleźć rozwiązanie tego problemu. 😊