okulary z apteki

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
alan1976

okulary z apteki

Post autor: alan1976 »

Cześć! :D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie okularów z apteki. Ostatnio zauważyłem, że moje oczy zaczęły się męczyć podczas czytania i pracy przy komputerze. Zdecydowałem się więc na wizytę u okulisty, który stwierdził, że mam wadę wzroku i potrzebuję okularów korekcyjnych. Niestety, wizyta u specjalisty okazała się dla mnie dość kosztowna, a na dodatek muszę jeszcze wydać sporo pieniędzy na same okulary. Dlatego postanowiłem poszukać tańszej alternatywy i zwróciłem się do znajomych o radę. Jeden z nich polecił mi okulary z apteki, twierdząc że są równie dobre jak te z salonu optycznego, ale znacznie tańsze. Jednak nie mam doświadczenia w wyborze okularów i nie wiem na co zwrócić uwagę przy zakupie. Czy ktoś miał już do czynienia z okularami z apteki i mógłby mi polecić jakieś konkretne modele? Czy są one naprawdę tak samo skuteczne jak te z salonu optycznego? Czy może lepiej zainwestować w droższe, ale pewniejsze rozwiązanie? Będę wdzięczny za wszelkie porady i sugestie, ponieważ chcę wybrać najlepszą opcję dla moich oczu, ale jednocześnie nie przepłacać. Dziękuję z góry za pomoc! :)
lesso

Re: okulary z apteki

Post autor: lesso »

Mój brat zamawiał okulary korekcyjne przez internet i był pozytywnie zaskoczony. Skorzystał z oferty Kodano, gdzie dobrał oprawki Max&Joe i zapłacił mniej niż połowę tego, co proponowali mu w salonie. Do tego szkła dokładnie pod jego receptę, a przymierzanie przez kamerę bardzo mu pomogło w wyborze.
ODPOWIEDZ