kosmetyki z apteki 2018

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Ania

kosmetyki z apteki 2018

Post autor: Ania »

Cześć dziewczyny! 😊 Mam na imię Ania i jestem tu nowa. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do Waszej społeczności. 💄💅🏼 Chciałabym się z Wami podzielić moimi ulubionymi kosmetykami z apteki, które odkryłam w tym roku. 💕

Na pierwszym miejscu muszę wymienić krem BB z filtrem SPF 30 marki Bioderma. Jest to idealne połączenie pielęgnacji i makijażu, które świetnie sprawdza się w letnie dni. 💁🏼‍♀️ Kolejnym moim must-have jest serum do twarzy z witaminą C od La Roche-Posay. Dzięki niemu moja skóra jest promienna i wyraźnie odmłodzona. 💆🏼‍♀️

Jeśli chodzi o makijaż, to nie mogę się obejść bez tuszu do rzęs L'Oréal Paris Paradise Extatic. Daje niesamowity efekt pogrubionych i wydłużonych rzęs, a do tego nie skleja ich. 👀 A na usta polecam pomadkę w płynie z matowym wykończeniem od Maybelline SuperStay Matte Ink. Jest trwała i nie wysusza ust. 💋

A Wy, jakie kosmetyki z apteki odkryłyście w tym roku? Podzielcie się swoimi ulubieńcami w komentarzach! 💬 Buziaki! 😘 #kosmetykizapteki2018 #nowości #ulubieńce #uroda #makijaż