apteka zamieniecka

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Marian82

apteka zamieniecka

Post autor: Marian82 »

Witam :) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie apteki zamienieckiej. Ostatnio zauważyłem, że moja apteka, do której zawsze chodzę, nie ma w swoim asortymencie niektórych leków, które regularnie stosuję. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ mam przewlekłą chorobę i muszę regularnie przyjmować te leki. Próbowałem już szukać ich w innych aptekach, ale niestety również nie były dostępne. Zaczynam się niepokoić, ponieważ nie wiem, co zrobić w przypadku, gdy skończą mi się zapasy. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy wiecie, dlaczego w aptekach brakuje niektórych leków? Czy jest jakiś sposób, aby je zdobyć? Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, ponieważ nie chcę ryzykować swojego zdrowia. Będę wdzięczny za każdą informację lub poradę w tym temacie. Dziękuję z góry za poświęcony czas i mam nadzieję, że razem uda nam się znaleźć rozwiązanie tego problemu.