apteka św kingi stary sącz

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Kinga

apteka św kingi stary sącz

Post autor: Kinga »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Kinga i jestem tutaj nowa. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do tego forum i mam nadzieję, że poznam tutaj wiele ciekawych osób. Jestem kobietą, która uwielbia podróżować, gotować i czytać dobre książki. Mam też słabość do słodyczy, ale staram się trzymać zdrowego stylu życia. 💪

Chciałabym podzielić się z Wami moim odkryciem - apteką św. Kingi w Starym Sączu. Ostatnio miałam okazję odwiedzić to miejsce i muszę przyznać, że jestem zachwycona. Panie farmaceutki są bardzo pomocne i kompetentne, a asortyment jest bogaty i zawsze znajduję tam to, czego potrzebuję. 💊

Polecam Wam również wypróbowanie naturalnych kosmetyków, które są dostępne w tej aptece. Sama używam ich od kilku tygodni i moja skóra jest w lepszej kondycji niż kiedykolwiek wcześniej. 💆‍♀️

Jeśli ktoś z Was ma jakieś pytania dotyczące tej apteki lub chce się podzielić swoimi doświadczeniami, chętnie poczytam i odpowiem. Mam nadzieję, że również Wy będziecie zadowoleni z wizyty w aptece św. Kingi. 😊 Do zobaczenia na forum! 😉