apteka police

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
feliks-70

apteka police

Post autor: feliks-70 »

Cześć wszystkim! Jestem tutaj nowy, więc chciałbym się przywitać. Jestem mężczyzną, mam na imię Kamil i bardzo się cieszę, że dołączyłem do tej społeczności. 😊 Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję poznać się lepiej i wymieniać ciekawymi informacjami. Jestem otwarty na nowe znajomości i chętnie pomogę, jeśli tylko będę miał taką możliwość. 😉
A teraz chciałbym podzielić się z Wami moim pozytywnym doświadczeniem z apteką w Policach. Ostatnio miałem problem z bólem gardła i musiałem szybko znaleźć odpowiednie lekarstwo. Trafiłem do apteki przy ulicy Słowackiego i muszę przyznać, że obsługa była bardzo miła i pomocna. W krótkim czasie udało mi się znaleźć odpowiedni lek, który szybko przyniósł ulgę. Bardzo polecam tę aptekę, jeśli ktoś potrzebuje fachowej i przyjaznej obsługi. Mam nadzieję, że moja opinia będzie dla Was pomocna. 😊 Życzę wszystkim udanego dnia i pozdrawiam serdecznie! 😉