Ata - Usługi Księgowe i Doradcze Sp. z o.o.
Miejsce na dzielenie się opiniami na temat poznanych firm. Tutaj znajdziesz także informacje o produktach i usługach.
Re: Ata - Usługi Księgowe i Doradcze Sp. z o.o.
Post autor: kajaa »
A czy to prawda, że taka niezawodna ma być księgowa Mysłowice od biura MDA Consulting Group? Tak pytam, ponieważ znalazłam kilka pozytywnych opinii na ich temat i zainteresowałam się tym tematem. A tak się składa, że właśnie poszukuję dobrą księgową do swojej firmy. Czy możecie mi napisać coś na ich temat?
Post autor: Iwan »
Dla firm zaangażowanych w międzynarodowy obrót towarowy, numer EORI jest nie tylko wymogiem, ale również ułatwieniem procedur celnych. Wszelkie informacje dotyczące sposobu aplikacji i wymaganych dokumentów można znaleźć na https://limanowa.in/aktualnosci/co-to-j ... skac/72768, co znacznie przyspiesza proces uzyskania tego numeru.
Post autor: zuzula12 »
Co sądzicie o tym że teraz coraz więcej jest ofert na internetowe biuro rachunkowe moim zdaniem to dobra opcja bo teraz wiele firm ma tylko dokumenty online nie zwykłą papierowe faktury czy rachunki. Myślę że za jakiś czas to będą wszystkie firmy korzystać z opcji księgowy online.