młody jęczmień w diecie

Różne informacje o odżywianiu, żywieniowe ciekawostki, interesujące doniesienia naukowe, czyli to, co warto czytać i wiedzieć, będąc na diecie lub po prostu zdrowo się odżywiając.
Awatar użytkownika
Angela

młody jęczmień w diecie

Post autor: Angela »

Hej kochani :)
Ostatnio zaczęłam interesować się zdrowym odżywianiem i natknęłam się na temat młodego lub też zielonego jęczmienia. Szukam rozwiązania mojego problemu z dietą i mam nadzieję, że właśnie tutaj znajdę odpowiedzi na moje pytania. Czy ktoś z Was już stosował jęczmień Green Ways? Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia. Jestem przekonana, że dzięki Waszej pomocy uda mi się wprowadzić jęczmień do mojej codziennej diety. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. 😊
Krystynka

Re: młody jęczmień w diecie

Post autor: Krystynka »

No ja wlasnie szukalam ostatnio informacji na temat oczyszczania organizmu z toksyn i metali ciężkich... podobno bardzo dobrze dziala chlorella, zastanawiam sie , skąd zamówić. Zależy mi, żeby był to sprawdzony produkt
aleksis

Re: młody jęczmień w diecie

Post autor: aleksis »

Warto sobie rzucić okiem tutaj https://www.gw-int.pl/ mają chlorelle i jęczmień w pakiecie teraz w promocyjnej cenie :) jak sie zarejestruje, to skontaktuje sie doradca ktory wszystko objasni, ustali dawkowanie itp
ODPOWIEDZ