Cześć kochani!
Mam problem z nieprzyjemnym zapachem w moich butach. Próbowałam wielu różnych dezodorantów, ale żaden z nich nie działał tak, jakbym tego chciała. W końcu trafiłam na dezodorant Nano Deo Silver, który wydaje się być idealnym rozwiązaniem. Co sądzicie? Mieliście okazję z niego korzystać?
Bardzo bym doceniła jakąkolwiek pomoc. Dziękuję z góry!:P
dezodoranty do obuwia
Różne informacje o odżywianiu, żywieniowe ciekawostki, interesujące doniesienia naukowe, czyli to, co warto czytać i wiedzieć, będąc na diecie lub po prostu zdrowo się odżywiając.
Re: dezodoranty do obuwia
Post autor: kami749 »
Powiedz mi, czy coś takiego w ogóle się sprawdza? Dają jakieś efekty i niwelują nieprzyjemny zapach?
__
https://www.darkcoffee.pl/renowacje-ekspresow-do-kawy
__
https://www.darkcoffee.pl/renowacje-ekspresow-do-kawy
Post autor: emka939 »
Ja akurat zastanawiam się nad tym, czy takie dezodoranty są skuteczne i czy w ogóle warto ich używać. Jakie macie opinie w tym temacie? Jakich używacie?
___
elementy betonowe
wyprowadzka do anglii
___
elementy betonowe
wyprowadzka do anglii
Post autor: zoi922 »
No ja właśnie zastanawiam się nad tym, czy są one skuteczne i czy faktycznie widać sporą różnicę podczas stosowania. Koniecznie dajcie znać!
__
co to jest pellet i jakie są jego rodzaje?
osteoporoza przyczyny objawy i leczenie
__
co to jest pellet i jakie są jego rodzaje?
osteoporoza przyczyny objawy i leczenie
Post autor: bemi9321 »
Słyszałam o nich już nie raz, ale nie miałam jeszcze okazji skorzystać, dlatego szukam konkretnych propozycji, aby móc odświeżyć swoje buty.
__
etykiety samoprzylepne wycena
__
etykiety samoprzylepne wycena
Post autor: miki044 »
Widziałam ostatnio, że jest całkiem sporo takich produktów, dlatego jeśli czegoś poszukujecie, to możecie zwrócić uwagę na opinie innych osób.
__
chirurgia stomatologiczna starogard gdański
__
chirurgia stomatologiczna starogard gdański
Post autor: weronika9839 »
Ja z kolei jestem bardzo ciekawa, jakie efekty dają takie dezodoranty i czy faktycznie działają. Dajcie znać po jakie sięgacie i czy się Wam podobają.
__
krawaty męskie
__
krawaty męskie
Post autor: Sara212 »
Jaki jest Wasz ulubiony zapach do domu i dlaczego? W moim przypadku regularnie korzystam z oferty producenta najróżniejszych zapachów naturalnych dla domu BARPAGO, w którego ofercie znajdziecie m.in. świece zapachowe .