Najlepsza muzyka do ćwiczeń
Dziel się swoimi doświadczeniami w zakresie aktywności fizycznej i radź innym. Racjonalna dawka wysiłku jeszcze nikomu nie zaszkodziła
- Prokop98
Najlepsza muzyka do ćwiczeń
Jaka jest według Was najlepsza muzyka do ćwiczeń? Potrzebuję czegoś, co ewidentnie dałoby mi kopa i motywację do działania bo wiadomo, że pogoda jest jeszcze taka, że niekoniecznie motywuje do tego, żeby wyjść spod kocyka Nie ukrywam, że podoba mi się muzyka discopolo zawsze wesoła, taka skoczna. Wydaje mi się, że właśnie taka sprawdzi się do ćwiczeń
Re: Najlepsza muzyka do ćwiczeń
Post autor: marek22 »
Gracie na jakiś instrumentach albo się uczycie? Interesuję się tym teraz bo moje dziecko zapisało się do szkoły muzycznej na pianino. Musze zakupić nowe i nie wiem na co postawić. Na stronie https://www.musicaudio.pl/pianina-cyfrowe/ jest oferta. Może coś doradzicie w tym, temacie?
Post autor: hana »
A co z tłocznią płyt? Macie może namiar na kogoś? Ja rozważam właśnie podjęcie współpracy z x-disc. Czytałam na ich temat wiele dobrych opinii, a dodatkowym atutem jest to że działają na polskim rynku od wielu lat
Post autor: Sara212 »
Czy ktoś z was gra na jakimś instrumencie? Mój syn bardzo chce grać na perkusji. Myślicie że taka Perkusja elektroniczna to dobry wybór na początek? Nie znam się na tym a chciałabym kupić perkusję na której będzie się uczył. Polecicie cos?