domowa apteka tran dla dzieci
Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
-
sandra
domowa apteka tran dla dzieci
Post autor: sandra »
Cześć!
Jestem mamą dwójki dzieci i ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad tym, jak zadbać o ich zdrowie w naturalny sposób. Zdecydowałam się na zakup tranu dla dzieci, jednak nie jestem pewna, który produkt będzie najlepszy dla moich pociech. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najważniejsze składniki tranu, jakie dawki są odpowiednie dla dzieci w różnym wieku oraz jakie są ewentualne skutki uboczne jego stosowania. Czy istnieją jakieś przeciwwskazania do przyjmowania tranu przez dzieci? Czy można go podawać jednocześnie z innymi suplementami? Mam również wątpliwości co do formy tranu - czy lepszy jest w płynie czy w kapsułkach? Chciałabym również poznać opinie innych mam, które stosują tran dla swoich dzieci. Czy zauważyły Państwo jakieś pozytywne efekty jego stosowania? Bardzo zależy mi na zdrowiu moich dzieci i chciałabym wybrać dla nich najlepszy produkt. Będę wdzięczna za wszelkie porady i wskazówki w tym temacie. Dziękuję z góry za pomoc! 
Przejdź do
- Forum
- ↳ Fitness i sport
- ↳ Informacje, newsy i ciekawostki
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Odchudzanie
- ↳ Ogólnie o zdrowiu
- ↳ Przepisy kulinarne
- ↳ Suplementy diety
- ↳ Uroda
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowe odżywianie