śmieszne w aptece

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Malgorzata-96

śmieszne w aptece

Post autor: Malgorzata-96 »

Cześć! :) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie: śmieszne w aptece. Ostatnio zdarzyła mi się sytuacja, która wywołała u mnie sporo śmiechu, ale jednocześnie również trochę zakłopotania. Otóż, wchodząc do apteki, zauważyłam, że na półce z lekami znajduje się opakowanie tabletek z napisem "na bóle głowy" zamiast "na bóle głowy". Byłam przekonana, że to jakiś żart pracowników apteki, ale okazało się, że to rzeczywiście błąd producenta. Z jednej strony było to zabawne, ale z drugiej strony zastanawiałam się, czy taki błąd nie może mieć poważniejszych konsekwencji dla zdrowia pacjentów. Dlatego też postanowiłam zwrócić uwagę pracowników apteki na ten fakt, ale nie wiedziałam, jak to zrobić w sposób zabawny i jednocześnie skuteczny. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy macie jakieś pomysły, jak można w humorystyczny sposób zwrócić uwagę na taki błąd w aptece? Chciałabym uniknąć niepotrzebnych konfliktów, ale jednocześnie zwrócić uwagę na ważność dbania o jakość i bezpieczeństwo produktów farmaceutycznych. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady! :)

wyznaczanie trasy rowerowej google maps