Słuchajcie, szukam pomocy w znalezieniu dobrego dziecięcego alergologa. Moje dziecko ma problemy z alergiami i chcę mu zapewnić najlepszą opiekę. Czy ktoś może polecić mi jakiegoś specjalistę? Najlepiej w okolicach Śląska. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i rady. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiedniego lekarza dla mojego malucha. Dzięki z góry za pomoc!
dziecięcy alergolog - jak znaleźć?
Potrzebna Ci fachowa pomoc w odchudzaniu lub przybraniu na wadze? Poznaj najlepszych dietetyków, bariatrów, psychologów oraz specjalistów fitness.
- Eugeniusz1997
dziecięcy alergolog - jak znaleźć?
Post autor: Eugeniusz1997 »
Witajcie forumowicze, jak się macie? 
Słuchajcie, szukam pomocy w znalezieniu dobrego dziecięcego alergologa. Moje dziecko ma problemy z alergiami i chcę mu zapewnić najlepszą opiekę. Czy ktoś może polecić mi jakiegoś specjalistę? Najlepiej w okolicach Śląska. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i rady. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiedniego lekarza dla mojego malucha. Dzięki z góry za pomoc!
- dilara-72
Re: dziecięcy alergolog - jak znaleźć?
Cześć! Polecam Ci skorzystać z usług alergologa dla dzieci w Rybniku. Słyszałam, że jest tam świetny specjalista, który pomógł wielu maluchom z problemami alergicznymi. Możesz też poszukać opinii na forach rodzicielskich, tam często polecają dobrych lekarzy. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniej opieki dla Twojego dziecka! Pozdrawiam 
Wróć do „Lekarze i specjaliści”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Fitness i sport
- ↳ Informacje, newsy i ciekawostki
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Odchudzanie
- ↳ Ogólnie o zdrowiu
- ↳ Przepisy kulinarne
- ↳ Suplementy diety
- ↳ Uroda
- ↳ Walka z nałogami