apteka super pharm praca

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Matylda_75

apteka super pharm praca

Post autor: Matylda_75 »

Siema! :D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie apteki Super Pharm i pracy w niej. Jestem studentką farmacji i bardzo zależy mi na zdobyciu doświadczenia w zawodzie. Wiem, że Super Pharm jest jedną z największych i najbardziej renomowanych aptek w Polsce, dlatego chciałabym tam pracować. Jednak nie wiem jak się do tego zabrać. Czy muszę mieć jakieś specjalne kwalifikacje? Czy są jakieś wolne stanowiska? Jakie są wymagania? Czy jest możliwość odbycia praktyk w Super Pharm? Bardzo zależy mi na zdobyciu praktycznej wiedzy i umiejętności, a praca w tak renomowanej aptece byłaby dla mnie ogromnym wyróżnieniem. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wskazówki w tym temacie. Dziękuję z góry! :)
remka

Re: apteka super pharm praca

Post autor: remka »

Nie każda agencja pracy potrafi tak dobrze dopasować ofertę do oczekiwań pracownika. MG Solutions robi to sprawnie, bo najpierw dokładnie poznaje potrzeby i doświadczenie, a dopiero potem proponuje konkretne stanowiska.
ODPOWIEDZ