kod apteki

Rozmowy o wszystkim tym, co aktualne, ciekawe. Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innych działach? Zajrzyj tutaj!
Bernadeta-84

kod apteki

Post autor: Bernadeta-84 »

Hej :) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie kodów apteki. Jestem właścicielką małej apteki i niedawno zaczęłam wprowadzać system kodów na produkty. Niestety, nie mam doświadczenia w tej dziedzinie i potrzebuję pomocy w ułożeniu odpowiednich kodów dla różnych produktów. Chciałabym, aby kod był łatwy do zapamiętania i jednoznacznie wskazywał na dany produkt. Obecnie mam problem z ułożeniem kodów dla leków o podobnych nazwach, co może wprowadzić zamieszanie wśród pracowników i klientów. Ponadto, chciałabym również dowiedzieć się, jakie są standardy i zasady dotyczące kodów aptecznych, aby uniknąć pomyłek i błędów. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ chcę zapewnić bezpieczeństwo i wygodę dla moich klientów. Liczę na pomoc i wskazówki od osób, które mają doświadczenie w tej dziedzinie lub znają się na temacie kodów aptecznych. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i rady.